GASTENBOEK

 • Jan Hoogeboom en Cecile Lieth from La France 27-30 juni 2014

  La maison est magnifique! Un jardin pour le chien. Les lits sont superbes. Tout est très propre!

  Dommage que c'etait seulement pur 3 jours.

  Au revoir et merci beaucoup!

 • Willy en Roos from Woensdrecht 20-27 juni 2014

  Wat hebben we genoten in jullie mooie huis en omgeving. We hebben ook geboft met het weer en dus heerlijk in jullie mooie tuin gezeten. Wat heerlijk dat onze hond Quenlan zo lekker kon spelen zonder weg te lopen. Nog hartelijk dank voor het afsluiten van de tuin. Ik weet zeker dat veel gasten dat op prijs stellen.

 • Loes 09-01-2015

  Als je op zoek bent naar een gezellig en volledig ingericht vakantiehuisje in een gemoedelijk plaatsje, zoek dan niet verder. We hebben hier een fijn en relaxed weekend gehad. Heerlijk genoten met onze kinderen van 6 & 2 jaar. Het speeltuintje was dichtbij een het zwembad in Uelsen was een feest.

 • Fam. Meeuwissen from Breda, NL 30-06-2012 tot 07-12-2012

  Wij hebben hier als gezin met 2 jonge kinderen een heerlijke tijd gehad. Woning is zeer ruim opgezet en heerlijke tuin voor de kinderen om te spelen met schitterend uitzicht op de paarden.
  Heerlijke week gehad die wij hadden gewonnen met een pokertoernooi, ter ondersteuning voor het goede doel van de stichting ROPARUN. Dank aan de eigenaar voor de sponsering van dit goede doel. Nogmaals fantastische week gehad. Het huis is echt een aanrader, schitterende omgeving, centrale ligging en er is voor een alle leeftijden wel iets te doen. MVG Fam Meeuwissen

 • F Heemskerk from Heemstede 15-22 september 2012

  Wij, beiden 60+-ers, hebben genoten van dit huis. Een uitstekend ingerichte keuken, prachtig terras en gazon met mooi weids uitzicht over weiland met paarden. Heerlijk gefietst en gewandeld in de bossen en heidevelden in de buurt; idem in omgeving van Ootmarsum (nl) (slechts zo'n 15 km verderop). Onze hond had erg veel ruimte in en om het huis om te rennen. Het huis is denken wij ook prima geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot pakweg 15 jaar.

 • van de Laar from Wassenaar 11 augustus t/m 14 augustus 2012

  Haus an der Heide,
  Prachtige omgeving. De hei was in bloei en dat maakt de omgeving nog mooier.Vanuit het huis mooi uitzicht op het landelijk leven. Het is een mooi ruim huis met alle comfort. Onze hond heeft genoten van de tuin. Een prima vakantieplek zo vlak over de grens.
  Wijnand en Lucia